Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2011. December 22. 13:01, csütörtök | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Veronika nemet mondott Alekosznak, a kubai macsó a befutó

Veronika nemet mondott Alekosznak, a kubai macsó a befutó

Veronika már leírta Alekoszt, így biztosan nem fog vele randevúzni.

A görög exmenyasszonyának barátnője elmondta: Veronika bár naiv lány, csak az érzelmeire hallgat, és aki egyszer becsapta, azt nehezen veszi ismét komolyan. Maga Veronika is elutasította Alekoszt, aki hiába szeretné feleleveníteni a kapcsolatukat.

Alekosz az ÖsszeEsküvőknek köszönheti, hogy megtanulta végre, miként kell a nőkkel bánni. Rájött, hogy a csapongás és a mindenki irányába zúduló bókáradat egyáltalán nem rokonszenves a meghódításra kiszemelt lány számára. Most, hogy a görög ennyire kifinomult lett, ráébredt, hogy szeretné visszakapni exmenyasszonyát, Veronikát, a fiatal lány azonban tömören és velősen fogalmazta meg álláspontját.
- Alekosszal nem szeretnék találkozni, mert vele már lezártam mindent, és a jövőben még csak beszélni sem akarok róla - szögezte le.

- Biztos vagyok benne, hogy Veronika nem találkozna soha többé Alekosszal, hiszen eléggé megbántotta ahhoz, hogy szóba álljon vele. Már régen leírta! Sem külsőleg, belsőleg pedig mégannyira sem illett Verácskához - tette hozzá Melinda, Veronika barátnője, majd folytatta. - Cristofel más téma. Bár ő is megbántotta, mégis az a véleményem, hogy az ő közeledését elfogadja majd - árulta el a barátnő.

- Meghívtam Veronikát vacsorázni, mert szeretném megbeszélni vele a dolgokat és vissza akarom szerezni a bizalmát - árulta el az Új Ásznak Cristofel, aki nem örült, hogy Alekosznak is eszébe jutott kényeztetni a lányt. - Menjen már a büdös francba Alekosz! Ha akarják, találkozzanak, én nem fogok futni egy lány után. De ha így lesz, nem foglalkozom tovább Veronikával. Engem ne nézzenek madárnak! - tajtékzott a kubai macsó.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.