Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Január 19. 16:42, péntek | Sport
Forrás: mti - MTI Fotó: Kovács Tamás

Vámos és Steffens az év vízilabdázója a SW Magazine-nál

Vámos és Steffens az év vízilabdázója a SW Magazine-nál

A magyar férfiválogatott balkezes világbajnoka, Vámos Márton és az UVSE-ben játszó amerikai Maggie Steffens lett az év legjobb vízilabdázója a Swimming World Magazine-nál.

Az egyesült államokbeli székhelyű online-szaklap 2011 óta választja meg a vizes sportágak legjobbjait, s a friss döntésről beszámolva a waterpolo.hu, a hazai szövetség honlapja azt emelte ki, hogy a kétszeres olimpiai bajnok Steffens "éppen nyáron, Budapesten szerezte meg a második világbajnoki aranyérmét, de fantasztikus évet tudhat a háta mögött Vámos Márton is". Utóbbi májusban, klubcsapatával, a Szolnokkal hódította el a Bajnokok Ligája-elsőséget a Duna Arénában, két hónappal később, júliusban pedig a Margitszigeten nyert világbajnoki ezüstérmet a nemzeti együttessel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

2024. Április 26. 06:41, péntek | Sport

Nem várt izgalmakat hozott a Mezőörs és az Unione csatája az Amatőr Kupa döntőjében

Az Unione FC nyerte csütörtökön a labdarúgó Amatőr Kupát.