Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Január 10. 07:41, szerda | Sport

Szilveszter Rallyn jártunk

Szilveszter Rallyn jártunk

Kertész Krisztián - Velezdi Eszter
Opel Astra OPC - Just Car Transport Kft.
19. Szilveszter Rallye 2017.12.28-29.

Beszámoló Velezdi Eszter navigátortól, aki az év végét a 19. Szilveszter Rallyn töltötte pilótájával Krisztiánnal.

Minden éven örömmel látogatok el a Szilveszter Rallye-ra, nagyon szeretem a Hungaroring-i pályáját, amire ismét több mint 200 nevező érkezett.
Az első versenynap hamar eltelt, probléma mentes volt, az autó jól működött, a hangulat és a szervezés is hibátlan volt. Ezen a napon kettő gyorsot teljesítettünk, az eddigi hagyományokkal ellentétben, nappal. Sajnálom, hogy az éjszakai gyors ezúttal nem került megrendezésre, hiányzott.

Pénteken reggel az első gyorson egy defekttel nyitottunk, sokat kellett jönnünk így a pályán, sajnos kevés időnk maradt kereket cserélni. Az ezért kiosztott büntetésünk sem segített az így is erős kategóriánk utolérésében. Az izmos BMW-kkel tarkított, majd 40 autóból, hogy az első tízbe befértünk, ezzel úgy gondolom rendben vagyunk. Az utolsó két gyorsot nagyon szerettük, tempós volt de driftelős is. Nagyon éltük, végig nevettük.

Pár gondolat a 2018-as rally szezonról: A lelkesedésünk töretlen, és a csapat is motivált az előre lépésben. Szimpatikus a Mitropa kupa sorozat, és a Magyar Országos Rallye Bajnokság is szóba került. Az ORC versenyén tett szárnypróbálgatásunk is megajándékozott minket az év végi P13-as csoport harmadik helyével, ez is adhat löketet a folytatáshoz. Igazából bármi lehet még. Úgy gondolom céljaink az idei évre is meg vannak, igyekszünk továbbra is mindent beleadni, fejlődni, és minél több időt kocsiban tölteni. De hogy milyen kocsival? Az egyelőre, még maradjon kérdés.

Köszönjük a tavalyi évet mindazoknak, akik támogattak minket, és akik szurkoltak nekünk. A jövőben is számítunk Rátok!!

Boldog új évet kívánunk!

Köszönet a partnereinknek: H-euro Consult Bau Kft., Assist-Trend Észak Kft., Spéci Komplett Kft., Zsomar-Ker Kft., Best-Tyre Gumi Kft., Kartel 97 BT, Horváth Kft., TT Sped Kft., Delta Hungária Építő Kft., FA-ZE Tyre Repaír Kft., Kerékgyártó és Társa Kft., Andrezol-net Kft., D.D.Z Med Kft., Adó-Dó Plusz Kft., Magyar Ipar Kft., T-Forex Kft., R-Pex 2000 Kft., Kiss Zsolt EV., Naturgold Farm, Baromfiudvar, Unilub Castrol, Mihidra Kft., Black Point alapítva 1991., GLS West-Parcel Kft., Corpus Bútor Kft., Bar-Por-Trans Kft., West Start Kft., Komplex-D Magas és Mély építés, BB Logistic E.V., Koko Express, Kärcher, Unify, Interdairy Hungary Kft., FIRE-CREW Kft.
Köszönjük az interjút!

Eszter - Krisztián

- Hajósi Miklós -

Címkék: autósport, rally

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.