Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Április 25. 17:05, szombat | Kék hírek
Forrás: infovárosok

Szándékosan befékezett a busz előtt, baleset lett belőle - VIDEÓ

Szándékosan befékezett a busz előtt, baleset lett belőle - VIDEÓ

A balesethez a hirtelen felháborodás vezetett. A vétkes sofőr kétszer is ok nélkül fékezett le hirtelen egy busz előtt, az ütközést követően pedig az adatai megadása nélkül hagyta el a helyszínt.

A rendőrségen a BKV egyik baleseti helyszínelője tett bejelentést hétfőn, hogy a 110-es autóbusz az Erzsébet hídon, Buda felé haladva egy személyautóval összeütközött, mert az a busz elé vágott – írta a police.hu.

A rendőrök szemlét tartottak és meghallgatták a buszvezetőt is, aki elmondta, hogy egy sávváltást követően a személyautó megelőzte a buszt, majd előtte kétszer is hirtelen lefékezett. A buszsofőr a második alkalommal már nem tudta elkerülni a balesetet, és az autónak ütközött.

Az incidenst követően mindkét jármű megállt, szóváltás is kialakult a két sofőr között, majd a férfi az autóval személyi adatainak megadása nélkül elhajtott.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság közlekedési rendőrei a balesetet okozó férfit azonosították, és lakcímén, illetve tartózkodási helyén is keresni kezdték a gyanúsítottat, aki ennek hatására a rendőrségre önként bement.

A BRFK Közlekedésrendészeti Főosztályán az autó sofőrjét közúti veszélyeztetés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Címkék: baleset, budapest, rendőr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.