Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. December 23. 14:00, péntek | Sport
Forrás: mno.hu

Spanyol–magyar meccs februárban?

Spanyol–magyar meccs februárban?

A FourFourTwo információi szerint a világbajnoki és Európa-bajnoki címvédő spanyol válogatottal csap össze idegenben az Egervári-csapat hamarosan.

A spanyol és a magyar szövetség köztudottan jó kapcsolatban áll egymással, amelyet elsősorban az egykori olimpiai bajnok futballista, a több spanyol csapatban is játszott Dunai Antal ápol, aki novemberben a spanyol követség vendége volt a Wembley-ben az angol-spanyol barátságos mérkőzésen, és jó barátja Ángel María Villarnak, a Spanyol Labdarúgó-szövetség elnökének. A spanyolok elleni felkészülési meccseknek (és edzőtáborozásoknak) egyébként is hagyománya van, legutóbb 2002-ben a Puskás Ferenc Stadion névadó mérkőzésén találkoztak a felek (1–1), Spanyolországban pedig utoljára 1991-ben, Santanderben léptünk pályára, és 4–2-es győzelmet arattunk.

A tárgyalások jelenleg is folynak, és ha megállapodás születik a mérkőzésről, akkor a világfutball legnagyobb sztárjai, a barcelonai Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Gerard Piqué, vagy a Real Madrid klasszisai, Iker Casillas, Xabi Alonso ellen mérkőzhetnek Rudolf Gergelyék.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 06:46, csütörtök | Sport

Férfi kézilabda BL - Dániai vereségével kiesett a Veszprém

A Telekom Veszprém nem jutott tovább a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből, mivel 33-28-ra kikapott a dán Aalborg HB otthonában a szerdai visszavágón.

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a