Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2011. December 17. 14:48, szombat | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Seherezádéra gerjed leginkább a magyar

Seherezádéra gerjed leginkább a magyar

Idén Seherezádé tarolt Magyarországon - legalábbis a legnagyobb internetes keresőprogram, a Google szerint.

Az eredmény nem meglepő, hiszen ilyen névvel egy sorozat is futott, és a ValóVilág egyik szereplőjét is így hívják. A második helyen az angol énekesnő, Adele végzett, a harmadikra pedig a magyar valóságshow-k koronázatlan királya, Alekosz került.

Magyarországon 2011 kétségkívül a valóságshow-k éve volt, legalábbis ami az internetes kereséseket illeti. A leggyakrabban beírt kifejezések közt az Éden Hotel végzett az élen, megelőzve a ValóVilágot, de a TOP10-be befért még az ÖsszeEsküvők is. A legnépszerűbb személyek listáját Seherezádé nyerte. Igaz, ehhez az is kellett, hogy a VV5 szőke cicababáján kívül ugyanilyen névvel fusson egy török sorozat a TV2-n, amely a háziasszonyok kedvence volt.
- Csodálatos érzés, hogy a lányom ilyen népszerű és ennyi embert érdekel, amit annak tudok be, hogy Seri nemcsak gyönyörű, de kedves, őszinte és önzetlen is - mondta el az Új Ásznak Ditti, VV Seherezádé édesanyja, aki azt is elárulta, miért kapta lánya ezt a különleges nevet. - Kislány koromban a kedvenc mesém az Ezeregyéjszaka meséi voltak, már akkor elhatároztam, hogy ha lányom születik, Seherezádénak fogom elnevezni. Volt is később vitám ezzel kapcsolatban Seri édesapjával, a volt férjemmel, mert ő Melanie-t szeretett volna. Végül megállapodtunk a Vivienben, és amikor a szülés után kérdezte a nővér, hogy mit írjon a kis karkötőre, azt mondtam, hogy Nagy Vivien. Amikor kiment a volt férjem, még bent volt a nővér, és gyorsan odakiáltottam neki: írja a Vivien mögé azt is, hogy Seherezádé! - mesélte az édesanya.

A valóságshow-k tarolását jelzi, hogy Seherezádé mögött a harmadik helyen Alekosz végzett. Ő ugye a VV4 megnyerése után saját feleségkereső műsort (Szerelem a Legfölsőbb Szinteken) is kapott az RTL Klubtól, majd ősszel mindenki megdöbbenésére átigazolt a rivális TV2-höz (ÖsszeEsküvők). A legjobbak között szerepel még a VV4-es Gigi is.

- Gyönyörű! - kommentálta az eredményt egy szóval és némi éllel a napilapnak Réz András esztéta. - Világos a képlet: a kamuvalóság viszi a prímet. Régebben azt mondtam volna: az emberek egy olyan világba menekülnek, ami szebb és jobb. Ma már azt mondom, hogy az embereknek kezd elfogyni a saját valóságuk. A nagy szegénységben sokaknak az egyetlen szórakozást a tévé jelenti - összegzett Réz András.

A legnépszerűbb sztárok listája Magyarországon 2011-ben:

1. Seherezádé
2. Adele
3. Alekosz
4. Steve Jobs
5. Amy Winehouse
6. Wolf Kati
7. Gigi
8. Fluor
9. Jennifer Lopez
10. Selena Gomez

A legkedveltebb magyar kifejezések 2011-ben:

1. Éden Hotel
2. ValóVilág
3. Kapi Hospital (játékprogram)
4. Csillag Születik
5. NAV (Nemzeti Adó- és Vámhivatal)
6. ÖsszeEsküvők
7. Ezel (török sorozat)
8. Népszámlálás
9. Samsung Galaxy
10. Balaton Sound 2011

Címkék: VV Seherezádé

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.