Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Augusztus 24. 12:00, péntek | Sport
Forrás: MTI

Premier League - A bajnok ellen javíthat a Liverpool - ELŐZETES

Premier League - A bajnok ellen javíthat a Liverpool - ELŐZETES

A múlt szombaton - a Gera Zoltánt is foglalkoztató West Bromwich vendégeként - 3-0-s vereséget szenvedett FC Liverpool a címvédő Manchester City ellen javíthat vasárnap, az angol labdarúgó-bajnokság 2. fordulójának rangadóján.

A liverpooli együttes korábban a Premier League négy élcsapata közé tartozott, az elmúlt években azonban csak árnyéka régi önmagának, sorozatosan a tabella 6-8. helyén zárja a pontvadászatot. A City - bár nehezen, hátrányból fordítva - legyőzte az első körben a Southamptont, igaz, a siker vezéráldozattal járt: az argentin Sergio "Kun" Agüero térdsérülést szenvedett a meccsen, ezért Roberto Mancini vezetőedző egyelőre nem számíthat a játékára. Agüerót Carlos Tevez vagy Mario Balotelli pótolhatja vasárnap.
A Bajnokok Ligájában címvédő Chelsea nemcsak az első fordulóban, a Wigan vendégeként, de a hétközi, előrehozott mérkőzésén, a Reading ellen is nyerni tudott, így hat pontjával listavezető, ugyanakkor szombaton már komolyabb rivális, az elmúlt idényben ötödikként zárt, most az Európa Liga-selejtezőben is érdekelt Newcastle United vár rá.
A bajnoki címre a City és a Chelsea mellett szintén esélyesnek tartott Manchester United - amely hétfőn meglepetésre 1-0-ra kikapott az Evertontól - ezúttal a Fulhamet látja vendégül. A hosszú sérülése után a Liverpool ellen fantasztikus góllal visszatért Gera Zoltán a szintén vereséggel rajtolt Tottenham Hotspur stadionjában lép majd pályára a West Bromwich színeiben.
Premier League, 2. forduló:
szombat:
--------
Swansea-West Ham United 13:45 ó
Aston Villa-Everton 16
Manchester United-Fulham 16
Norwich City-Queens Park Rangers 16
Southampton-Wigan Athletic 16
Sunderland-Reading 16
Tottenham Hotspur-West Bromwich Albion 16
Chelsea-Newcastle United 18:30
vasárnap:
---------
Stoke City-Arsenal 14:30 ó
FC Liverpool-Manchester City 17

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.