Városlista
2020. július 12, vasárnap - Izabella

Hírek

2019. December 15. 00:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Törökbálint.hu

Országos Vagyonvédelmi kampány törökbálinti állomása

Országos Vagyonvédelmi kampány  törökbálinti állomása

Szakemberek tájékoztatják a lakosságot a vagyonvédelmi lehetőségekről, a mindennapok biztonságáról.

Az Érdi Rendőrkapitányság munkatársai -prevenciós céllal- három helyszínen várják az érdeklődőket, ahol a közreműködő szervezetek képviselőivel a témában jártas szakértőkkel közösen tájékoztatják a lakosságot vagyonvédelmi lehetőségekről, a mindennapok biztonságáról.
A vagyonvédelemhez szükséges döntések meghozatalához, a veszélyhelyzetek elkerüléséhez segítséget nyújtanak a Polgárőrszövetség munkatársai, vagyonvédelmi cég képviselői, valamint az ifjúság védelemben jártas pedagógusok is.
A szakemberek hasznos prevenciós tanácsokkal szolgálnak, és bűnmegelőzési kiadványokat adnak át. A helyszínen lehetőség nyílik ingyenes kerékpár regisztrációra (BikeSafe), amely egy esetleges lopás esetén segítheti a kerékpár megtalálását, továbbá igényelhető speciális, az érdeklődő lakóhelyére vonatkozó egyéni vagyonvédelmi tanácsadás is, amely – elérhetőség meghagyása esetén – egy későbbi, előre egyeztetett időpontban szakemberek segítségével valósul meg.
A prevenciós szakemberek az Információs Ponton az alábbi időpontokban és helyszínen várják az érdeklődőket:

Törökbálint, Auchan Áruház , Torbágy utca 1.

2019. december 15.
vasárnap: 9.00.-11.30.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 11. 18:00, szombat | Belföld

Jól vizsgázott a betegeken is tesztelt magyar lélegeztetőgép

A betegek kezelésében is sikeresnek bizonyult az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) támogatásával megvalósított, szabadalmaztatás alatt álló lélegeztetőgép.

2020. Július 11. 17:08, szombat | Külföld

Összehangoltan keresik az oltóanyagot, de bizonytalan, mikorra lesz eredmény

Összehangolt erőfeszítések folynak a világon a koronavírus elleni oltóanyag kifejlesztésére, de egyelőre nem lehet megmondani, hogy mikor lesz kész a vakcina

2020. Július 11. 15:46, szombat | Külföld

Az olasz miniszterelnök megerősítette a vészhelyzet meghosszabbítását az év végéig

Bejelentette a koronavírus-járvány miatti vészhelyzet további meghosszabbítását Giuseppe Conte miniszterelnök pénteken, megalapozottnak nevezve,

2020. Július 11. 14:04, szombat | Belföld

A megbetegedések jelentős része külföldi vonatkozású

A magyarországi koronavírus-fertőzöttek jelentős része külföldről érkezőkkel került kapcsolatba - hangsúlyozta az operatív törzs ügyeleti központjának vezetője pénteken a közmédiának nyilatkozva.