Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2014. Október 14. 07:00, kedd | Belföld
Forrás: (x)

Olvassunk! Elindult a Könyvkultúra Magazin könyves rovata oldalunkon!

Olvassunk! Elindult a Könyvkultúra Magazin könyves rovata oldalunkon!

Elindult a Könyvkultúra Magazin könyves rovata hírportál-hálózatunk minden oldalán. Az ajánlókkal a jövőben a legújabb könyvek, könyves hírek, kritikák között szemezgetünk. Küldetésünk pedig az olvasás népszerűsítése!

Kritika, könyvkultúra, újdonságok, bestsellerek, könyves közélet, szépirodalom, gyermek és ifjúsági irodalom, ismeretterjesztés, a jövőben egyebek közt mindezekben a témákban tájékoztat és egyben szórakoztat is a Könyvkultúra Magazin az Infováros hírportál-hálózat oldalain is. Együttműködésben célunk az olvasás népszerűsítése, történjen az egy remek könyvet lapozva, esetleg e-book olvasóval, vagy kattintgatva az interneten a magazin rovatai közt.

A Könyvkultúra Magazin küldetése, hogy több ezer könyvtáros és pedagógus, több száz kiadó és könyvkereskedő tapasztalatát összegyűjtve rövidebbé, járhatóbbá és érdekesebbé tegye az utat a szerző és az olvasó között.

Kapcsolódó cikkek kultúra rovatunkban!
- Házasságtörés: itt az új Coelho-könyv
- Kerek könyv a középkorból
- Játékra hív a Kello
- Tíz filmes könyvtár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 15:45, hétfő | Belföld

Többnemzeti hadgyakorlatot tartanak Pápán

A gyorsaságot és a bevethetőséget demonstrálja a Pápa Bázisrepülőtéren tartott Swift Response 2024 többnemzeti hadgyakorlat

2024. Május 13. 15:43, hétfő | Belföld

Pénzbüntetésre ítélték Czeglédy Csabát az ördög ügyvédje-perben

Hatszázezer forintos pénzbüntetéssel sújtotta Czeglédy Csaba ügyvédet, szombathelyi önkormányzati képviselőt az úgynevezett ördög ügyvédje-perben.

2024. Május 13. 15:40, hétfő | Belföld

Gyopáros Alpár: pályázni lehet falusi utcák, járdák, hidak, kerékpárutak felújítására

Önkormányzati tulajdonban lévő utcák, járdák, hidak és kerékpárutak felújítására pályázhatnak az ötezer lakosúnál kisebb települések a Magyar falu programban

2024. Május 13. 06:00, hétfő | Belföld

Naposan indul a hét, majd megnő a záporok, zivatarok esélye

Napos idő várható gomolyfelhőkkel a hét első felében, 19-25 Celsius-fokos csúcshőmérsékletekkel, majd megnő a záporok, zivatarok esélye - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.