Városlista
2024. június 15, szombat - Jolán

Hírek

2011. Augusztus 20. 07:29, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Míg megfordultak, nyoma veszett

Míg megfordultak, nyoma veszett

Eltűnt a Tiszában egy lajosmizsei férfi csütörtök este. Egy motorcsónakból ugrott ki fürdeni, de visszakapaszkodni már nem tudott.

A 27 éves férfi két kecskeméti társával együtt motorcsónakázott fel a Tiszán Tiszasasig. Ott kiugrott a járműből, hogy megfürödjön. Visszakapaszkodni azonban nem tudott, ezért úszva elindult a part felé, hogy ott kimásszon. Társai megfordultak a motorcsónakkal, hogy kísérjék, ám szem elől vesztették. A férfit - aki feltehetően elmerült - azóta nem találják. A kunszentmártoni rendőrök, a tiszai vízi rendészek, tűzoltók és mentőkutyás egység is keresi a férfit. (da)

HavariaPress

Címkék: eltűnt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 12. 12:39, szerda | Kék hírek

A NAV csaknem 3000 hamis alkatrészt és autódiagnosztikai eszközt szűrt ki a piacról tavaly

Csaknem 3000 hamis autóalkatrészt, autódiagnosztikai eszközt és szoftvert szűrt ki a piacról tavaly a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdonvédelmi Szakmai Egyesületének (JAF) szakmai támogatásával.

2024. Június 07. 07:16, péntek | Kék hírek

Hármas gyilkosság történt Szerbiában

Hármas gyilkosság történt csütörtökön a kelet-szerbiai Knjazevacon, ahol egy 22 éves férfi meggyilkolta az apját, a nagyanyját és a nagyapját - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.

2024. Június 06. 09:24, csütörtök | Kék hírek

Büntetőeljárás indult a vízbe fulladt 5 éves kisfiú ügyében

A rendőrség közigazgatási és büntetőeljárást is indított a szerdán délelőtt Hajdúszováton megfulladt 5 éves kisfiú halálesete pontos körülményeinek tisztázásáért

2024. Június 04. 14:05, kedd | Kék hírek

Bűnügyi felügyelet alá helyezték Gyárfás Tamást

A másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla az elsőfokú bíróság döntését megváltoztatva elrendelte Gyárfás Tamás elsőrendű vádlott bűnügyi felügyeletét a Fenyő János médiavállalkozó megöletése miatt indult ügyben kedden.