Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. Szeptember 22. 14:30, csütörtök | Belföld

Metaverzum trendek, blokklánc marketing és immerzív technológiák szakértői az idei BrandFestival-on!

Metaverzum trendek, blokklánc marketing és immerzív technológiák szakértői az idei BrandFestival-on!

BrandFestival: trendek, amik a jövőt formálják

Nemzetközi szakértők, világhírű előadók váltják egymást a BrandFestival színpadán, november 10-11–én, az Etele Cinema-ban. Digitális guruk, ügyfélélmény-stratégák, metaverzum-trendszakértők, metaélmény-tervezők, kreatív tartalomfejlesztők: több mint 100 előadó, számos külföldi és hazai szakember fogja boncolgatni a digitális transzformáció, virtuális stratégiaalkotás és a metaverzum izgalmas kérdéseit.
Itt lesz többek között Joe McDonnell, a WGSN vezető trendelemzője, Laura K. Inamedinova, a metaélmény-tervezés szakértője és az LKI Consulting vezérigazgatója, Niklas Mortensen, az experience design és service design szakterület zászlóshajójának számító Designit ügyfélélmény-stratégája és a TakewayReality jövő fókuszú digitális ügynökség alapítója, az immerzív technológiák szakértője, Mario Ramić.

A 21. alkalommal megrendezett esemény idei célja bemutatni a digitális transzformáció izgalmas kérdéseit, jelenségeit, nemzetközi szinten jegyzett „sztárelőadók”, a kommunikációs iparág meghatározó szereplői és a hazai vállalatvezetők társaságában, interkulturális közegben.

METAVERZUM: AZ ADATKAPITALISTÁK PARADICSOMA
A fogyasztót rengeteg új élmény éri a digitális térben, aminek tartalma szédítően gyorsan fejlődik, így rendkívül nehéz neki megfelelni. Az üzleti korszellem egyre nagyobb innovációs igényt, agilitást és vevőközpontúságot feltételez, amelyek eléréséhez a digitalizáción keresztül vezet az út. A digitalizáció legizgalmasabb témái a digitális transzformáció, a virtuális stratégiaalkotás és a metaverzumban rejlő lehetőségek.
A világ legnagyobb vállalatai igyekeznek elsőként belépni erre az új területre.

TOP SPEAKEREK
Idén olyan kiemelkedő egyéniségek adnak elő, akiktől nemcsak érdekfeszítő gondolatok várhatók, de megközelítéseikkel hozzájárulhatnak a kívánt új és progresszív válaszok megfogalmazásához.

„A márkatrend-előrejelzés guruja”
Joe McDonnell: a WGSN vezető trendelemzője
A WGSN globális trendszemléző vállalat. Elemzéseik alapján a metás fejlesztések az elmúlt időszak egyik nagy tech témájának számítanak, előrelendíthetnek számos iparágat. Trendriportjaik arról szólnak, hogy a metaverzumok legerősebb alterületeit tekintve a videójáték-, a divat- és a zeneipar mellett az ingatlanokban, a digitális tartalmak monetizálásban és az egyéb szórakozási lehetőségekben van a legnagyobb potenciál. Marketing- és reklámszempontból is egyre több vállalat észleli a metás megoldásokban rejlő hirdetési lehetőségeket.

„A blokkláncmarketing legnagyobb üstököse
Laura K. Inamedinova: az LKI Consulting vezetője
Laura a londoni székhelyű, marketing-, design- és webfejlesztési ügynökség, az LKI Consulting vezérigazgatója. Az LKI Consulting ügyfeleinek többsége olyan B2B technológián alapuló vállalat, amely a szoftver, a mobil, a Big Data, a fintech vagy a kiberbiztonság területét képviseli. Publikációit rendszeresen közli a Huffington Post, az Entrepreneur és a Venture Beat. 2020-ban az Entrepreneur magazin a „10 legjobb fiatal női vállalkozó” egyikének választotta. A Huffington Post 2016-ban az „Év kommunikációs szakértője” címmel tüntette ki. Nézete szerint a piaci szegmensek közül a divatipar korán ráébredt arra, hogy eredményességét a digitális vásárlás élményének fejlesztésével növelheti. Az olyan ismert és nagy divatházak mint, a Gucci, a Dolce & Gabbana, a Balenciaga vagy a Burberry virtuális jelenléte ezt egyértelműen alátámasztja. A luxusmárkák mellett más nagy cégek, mint a Nike, az Adidas, a Tommy Hilfiger, a Zara vagy a North Face is bejelentették már virtuális térhódítási szándékukat.

„Az immerzív technológiák legelismertebb képviselője”
Mario Ramić: a Takeaway Reality ügynökség alapítója
A Takeway Reality a világ egyik vezető, jövő fókuszú, digitális metaverzum-ügynöksége. Immerzív (AR, VR, XR) és 3D alapú technológiai fejlesztéseket kínál ügyfeleinek, amelyekben komoly tapasztalattal rendelkezik.
A hatékony kommunikáció legfontosabb összetevője az adat, a látvány és a technológia. Ezek kombinációival lehet az ügyfelek céljainak megfelelő merész és innovatív megoldásokat megtalálni, együttes használatukkal alkothatók sikeres kampányok. Ezen a téren világszínvonalú a Takeway Reality kreatív teljesítménye. Közismertek arról, hogy folyamatosan feszegetik a technológia és az innováció határait.

„Az élménydinamizátor”
Niklas Mortensen: a Designit ügyvezető igazgatója
Niklas a Designit oslói irodájának ügyvezető igazgatója, ahol egy valóban multidiszciplináris, 60 fős csapatot vezet, amely az antropológiától, a pszichológiától és a szolgáltatástervezéstől kezdve az ipari formatervezésig és márkatapasztalatig terjedő kompetenciák széles skáláját öleli fel. Niklas fő profilja a dizájnközpontú és élményalapú kommunikáció tervezése és fejlesztése. Az Interaction Design Egyesület igazgatótanácsának emeritus tagja.
Sokéves tapasztalattal rendelkezik a B2B és B2C digitális termékek, szolgáltatások és alkalmazások integrált UX/CX megoldásainak tervezésében.
A Designitnél olyan eszközként tekintenek a dizájnra, ami tudatosabbá teszi az élményátadás folyamatát, és segít abban, hogy a vásárló pozitív élményeket kapjon, majd lojálissá váljon. Dizájnüzleti fejlesztési módszertanuk felszabadítja a kreatív erőt és az innovációs potenciált.

Közép-Európa egyik legjelentősebb márka- és vállalati stratégiai csúcstalálkozója 2022. november 10–11-én, az Etele Cinema-ban a „Digitális transzformáció” alapgondolat mentén elemzi a jövőt, számos nemzetközi top speaker és hazai előadó segítségével:http://brandfestival.hu/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.