Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Március 23. 17:28, szombat | Belföld
Forrás: police.hu

Lopott autóval borult árokba a beszívott testvérpár

Lopott autóval borult árokba a beszívott testvérpár

Elfogtak a rendőrök két férfit, akik a gyanú szerint csütörtök este Vácon loptak el egy kocsit a benne hagyott indítókulcs segítségével. A férfiakkal szemben alkalmazott drogteszt pozitív értéket mutatott.

A Váci Rendőrkapitányságon indult eljárás egy váci testvérpár ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a 24 éves férfi és 20 éves testvére március 21-én kora este egy váci pizzéria előtt nyitott állapotban leállított személygépkocsiba beültek, majd a gyújtáskapcsolóban lévő indítókulcs segítségével az idősebb férfi az autót beindította és azzal elhajtottak.

Ezt követően még aznap este Verőce belterületén a járőr észlelte és megpróbálta megállítani a lopott gépkocsit, azonban annak vezetője a rendőröket látva nagy sebességgel tovább hajtott, majd Letkés területén egy útmenti árokba hajtva felborult. A gépkocsiban utazó két férfit a járőrök a helyszínen elfogták, majd előállították a Váci Rendőrkapitányságra, ahol a velük szemben alkalmazott kábítószer-gyorstesztek pozitív értéket jeleztek.

A két férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.