Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2022. Augusztus 18. 16:07, csütörtök | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Lopott a férfi, majd tőle is loptak

Lopott a férfi, majd tőle is loptak

Eljárást indítottak a rendőrök két férfi ellen, akik közül az egyik Mezőkövesden ellopott egy gitárt, majd ismerőse később tőle tulajdonította el a hangszert.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy mezőkövesdi és egy sályi férfival szemben.

Koncertről tért haza mezőkövesdi otthonába egy helyi férfi augusztus 14-én délben. Mivel több csomagja volt, ezért azokat nem tudta egyszerre a lakásába vinni, így a gitárját és annak erősítőjét a kapuban hagyta. Fél percet sem volt távol, de amikor visszatért a kint hagyott dolgai már eltűntek – közölte a rendőrség.

A sértett a feljelentését másnap tette meg és a rendőrök két napon belül azonosították az elkövetőt. A nyomozás során kiderült, hogy a hangszert eltulajdonító férfi biciklijével éppen arra járt, amikor meglátta a gitárt és az erősítőt, amelyeket magához vett, majd azokat otthonában az ágyába rejtette. Ezeket egy sályi ismerősének mutatta meg, hogy segítsen az értékesítésében, aki azonban később tőle is ellopta a gitárt.

A nyomozók mindkét férfit gyanúsítottként hallgatták ki, az eltulajdonított dolgokat pedig lefoglalták tőlük és azokat a jogos tulajdonosának visszaszolgáltatták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.