Városlista
2020. július 12, vasárnap - Izabella

Hírek

2020. Április 23. 17:03, csütörtök | Bulvár
Forrás: infovárosok

Karantén Magic- avagy a szemfényvesztés új formája - VIDEÓ

Karantén Magic- avagy a szemfényvesztés új formája - VIDEÓ

A hazánkat is sújtó koronavírus járvány miatt az előadók is kénytelenek voltak bezárkózni, így nehézkessé vált a közönségükkel való kapcsolattartás.

Magyarország egyik legismertebb bűvésze, Lui, a szórakoztatás legújabb és jelenleg a legbiztonságosabb formáját választotta, hogy továbbra is kapcsolatban maradjon közönségével.

- Nekem minden napom arról szólt, hogy felkészüljek azokra a céges rendezvényekre, melyeket országszerte rendeztek. Most, hogy ez megszűnt arra gondoltam, hogy ugyan úgy, mint eddig szórakoztatni fogom a közönséget. – nyilatkozta a világrekorder bűvész.

Luit minden héten 18 órától láthatjuk rajongói oldalán élőben bejelentkezni, ahol hétről-hétre igyekszik különleges bűvésztrükköket mutatni közönségének.

Így történt ez az előző héten is, amikor a műsor előtt egy borosüvegbe helyezett egy fekete felkiáltó jeles papírt, amin a jóslata szerepelt. Élő adásban arra kérte rajongóit, hogy írják meg Neki melyik országba utaznának, ha nem lenne vírus, a telefonszámuk utolsó két számjegyét, valamint a kedvenc színüket. A borosüveget egy zacskóba tette és egy kalapáccsal összetörte. Az üvegszilánkok közül előkerült a fekete felkiáltójeles papír, amin hihetetlen módon ugyanazok a szavak szerepeltek, amiket a rajongói küldtek az üvegtörés előtti percekben.

Lui ezen a héten különleges húsvéti varázslatokkal készül, ami az egész családnak kellemes kikapcsolódást ígér. Lehet még a nyuszi is előkerül…?!

Címkék: bűvész, karantén, Lui, mágus

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 11. 13:38, szombat | Bulvár

Óriási bírságot kapott egy angol labdarúgó

Oli McBurnie, az angol élvonalban szereplő Sheffield United labdarúgócsapatának játékosa ittas vezetésért 28 500 fontos (11,2 milliós forintos) bírságot kapott.

2020. Július 11. 09:08, szombat | Bulvár

Nőtt a világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly

A világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly 8,6 százalékkal 74 ezer milliárd dollárra nőtt a Capgemini pénzügyi tanácsadó cég éves jelentése szerint.

2020. Július 10. 14:07, péntek | Bulvár

Vízbe fulladt a hatóságok szerint a Glee - Sztárok leszünk! eltűnt színésze

A hatóságok szerint vízbe fulladhatott Naya Rivera, a Glee - Sztárok leszünk! című tévésorozat 33 éves színésze, aki szerdán tűnt el a Los Angelestől északnyugatra fekvő Piru-tavon, ahol kisfiával csónakázott.

2020. Július 08. 15:02, szerda | Bulvár

Jude Law játssza Hook kapitányt az új Pán Péter-filmben

Jude Law játssza Hook kapitányt a Disney új Pán Péter-filmjében - számolt be róla a The Hollywood Reporter.