Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Augusztus 25. 14:57, szombat | Sport
Forrás: MTI

Jakab Dávid kiesett a Nike futball-tehetségkutatójának világdöntőjén

Jakab Dávid kiesett a Nike futball-tehetségkutatójának világdöntőjén

Jakab Dávid a második kiválasztáson kiesett a Nike sportszergyártó cég futball-tehetségkutatójának világdöntőjében, amely Barcelonában zajlik.

A szervezők tájékoztatása szerint a The Chance 2012 (Az esély 2012) elnevezésű esemény 100 legjobb fiatal játékosa közül - akik 54 országból érkeztek a katalán városba - csütörtökön 52-en jutottak tovább, akkor Jakab Dávid neve utolsóként hangzott el, míg a világdöntő másik magyar résztvevője, Nagy Levente ezen az első rostán esett ki az FC Barcelona utánpótlásképző bázisán, a La Masiában zajló viadalon. A legjobb 52 játékos mezőnyét pénteken a felére csökkentették, ekkor esett ki Jakab, aki így már nem vehet részt az elődöntőn és a döntőn.
Az elmúlt három napban a résztvevők fantasztikus élményekkel gazdagodhattak, ugyanis a Barcelona legnagyobb sztárjaival, többek között Andrés Iniestával és Gerard Piquével is találkoztak, valamint a helyszínen szurkolhatták végig a csütörtöki Spanyol Szuperkupa első mérkőzését, amelyen a Barcelona 3-2-re nyert az ősi rivális Real Madrid ellen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.