Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Július 03. 05:00, szerda | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Ismét itthon, ismét R5-ben!

Ismét itthon, ismét R5-ben!

Ismét itthon indul a Ritmus Ase támogatott párosa, ismét egy R5-ben és ismét együtt.

A Klausz-Csányi páros egy Ford Fiesta R5-el indul bevetésre Veszprémben, remélhetőleg egy hasonlóan sikeres versenyen, mint amilyen az első R5-ös élményük volt a tavalyi Mikulás Rallye-n.

Klausz Kristóf:

A Veszprém Rallye a kedvencem a hazai versenyek közül, ezen sokszor elindultam már akkor is, amikor elég feszített volt a programunk. Most, egy R5-ös autóval pedig különösen öröm lesz elindulni, amiben van már egy kicsi tapasztalatom, hiszen most szintén egy Ford R5-el indulunk, amivel tavaly. A pályákat ismerem, megpróbálunk minél jobban felkészülni, kétszer is tesztelünk a verseny előtt. Nagyon gyors az itthoni mezőny, kiváncsian várjuk, hogy mit tudunk ellenük összehozni. Ismét Csányi Botival indulok, remélem idén már ráér mindenhol, mi igazán összeszokott páros vagyunk már.

Csányi Botond:

2006-ban vettem részt az első Veszprém környéki pályán, akkor még a királyszentistváni rally sprinten. Úgy gondolom, hogy ízig- vérig rally pályák vannak itt, és a közhiedelemmel ellentétben, szerintem nem autógyilkosak a szakaszok. Ismét egy R5-ös autóval állunk rajthoz, mint a 2018-as Mikulás Rallyn. Ott az összetett értékelés negyedik helyét sikerült megszereznünk, ami első bemutatkozásnak kiváló volt. Most a komplett R5-ös mezőny is rajthoz áll, így biztosan nehezebb dolgunk lesz, de aki ismer minket tudhatja, hogy nem adjuk könnyen a bőrünket. Kristófnak hazai verseny, valamint én a pályafutásom alatt szinte végig Veszprém környéki versenyzőkkel versenyezhettem, így számomra is hazai futamnak gondolom. Az előrejelzések szerint a időjárásra nem lesz panaszunk, bár én egy borult időjárást jobban el tudnék viselni, mert ezzel a forró idővel nem nagyon tudok megbarátkozni, de nyilván a feladat adott, meg kell oldanunk a lehető legjobb eredménnyel.

A Ritmus Ase együttműködő partnerei: CS Process Kft, Hetech Trend Kft, VPT Group Kft, Sun&Fun Holidays Kft, Autóflex Kft, Krisped Kft, Droidx Kft, Airvent Zrt, Horsens Partners Kft , Villumen Kft, ZFW Hortiservice Kft, Sütödetech Kft, Unilub Kft, , RD Interbox Trans Kft, Aqua-Start Kft, Atra Kft, Carwax Hungária Kft, Levi-Metal Kft.

Címkék: autósport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.