Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Január 28. 07:45, hétfő | Kék hírek
Forrás: MTI

Hatan haltak meg közlekedési balesetben a hétvégén

Hatan haltak meg közlekedési balesetben a hétvégén

Hat ember halt meg közlekedési balesetben a hétvégén - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) hétfőn reggel a rendőrség honlapján.

A rendőrök pénteken, szombaton és vasárnap összesen 78 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek: hat balesetben hat személy vesztette életét, 16 súlyos, 56 könnyű sérüléssel végződött - olvasható a police.hu oldalon.
A rendőrök összesen 449 személyt fogtak el, közülük 296 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 118 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján.
Közölték, 923 személyt állítottak elő, ebből 275 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 310 esetben történt.
Az elmúlt három napon négy kihűléses haláleset jutott a rendőrség tudomására.
A határrendészeti eseményeket összesítve azt írják, 87 főt tiltott határátlépés, 3 személyt közokirat-hamisítás, 2 személyt embercsempészés, 12 főt beutazási és tartózkodási tilalom megsértése miatt fogtak el a rendőrök.

Címkék: Baleset-közút

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön