Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. November 13. 15:35, kedd | Belföld
Forrás: mti

Guido és Maurizio De Angelis-koncert lesz Budapesten Terence Hillel és Kabir Bedivel

Guido és Maurizio De Angelis-koncert lesz Budapesten Terence Hillel és Kabir Bedivel

Guido és Maurizio De Angelis ad koncertet február 16-án a Papp Lász Budapest Sportarénában, ahol sztárvendégként fellép Terence Hill és Kabir Bedi is.

A világhírű olasz testvérpár Guido és Maurizio De Angelis jól ismert filmslágerekkel lép színpadra. A dalokat az eredeti szerzők, Guido és Maurizio De Angelis és zenekaruk, az Oliver Onions előadásában, valamint szimfonikus zenekari kísérettel adják elő - közölték a szervezők kedden az MTI-vel.

A világhírű olasz színész, Terence Hill elvállalta a koncert szervezői által meghirdetett jótékonysági aukció védnökségét. Árverésre bocsájtanak egy felújított Dune Buggy-t, a Különben dühbe jövünk című film legendás autójának a mását. A nyertesnek a slusszkulcsot Terence Hill adja át.

A koncerten sztárvendégként ott lesz az indiai Kabir Bedi is. A Sandokant megformázó színész korábban egyetlen alkalommal, 1986-ban járt Budapesten, amikor - többek között - a budai Skála áruházat népszerűsítették közreműködésével - áll a közleményben.

Guido és Maurizio De Angelis írták a legtöbb Bud Spencer- és Terence Hill-film zenéjét: a Különben dühbe jövünk, Az ördög jobb és balkeze, Az angyalok is esznek babot, a Bűnvadászok, a Seriff az égből, a Banános Joe, de a Sandokan - A maláj tigris tévéfilmsorozat, valamint A szavanna fia, a 80 nap alatt a föld körül Willy Foggal és a Zorro rajzfilmek zenéit is ők szerezték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet