Városlista
2020. március 31, kedd - Árpád, Benjámin, Benő

Hírek

2012. Január 02. 07:49, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP/Hot

Ez viseli meg Tóth Verát

Ez viseli meg Tóth Verát

Az első Megasztár győztesét időnként álmatlanság gyötri. Tóth Vera úgy gondolja, ennek lelki okai is vannak. A hónapról hónapra rátörő álmatlanság az énekesnő szerint ciklikus jelenség.

- Minden hónapban ugyanakkor tör rám. Persze ebben benne van az is, hogy nem lenne szabad magamban tartanom a stresszt. Engem a telihold visel meg. Egyébként az igaz, hogy meglehetősen fordított életet élek: nappal pihenek és este pörgök, hajnali három előtt ritkán fekszem le. Ez is közrejátszhat a dologban.

- Mostanában sokszor csinálom azt, hogy amikor hazaérek, leengedem a redőnyöket, és a sötétben lefekszem a kanapéra, háttal a szobának, és csak zenét hallgatok. Ez teljesen kikapcsol - mondja Tóth Vera, aki a színpadon minden gondját elfelejti, rajongói legnagyobb örömére.

Címkék: tóth vera

Ezek érdekelhetnek még

2020. Március 31. 07:10, kedd | Bulvár

Mesterséges intelligenciával működő szenzort fejlesztettek a koronavírus korai diagnózisára

Mesterséges intelligenciával működő kicsiny szenzort fejlesztettek izraeli tudósok az új koronavírus okozta Covid-19 korai diagnózisára.

2020. Március 31. 05:00, kedd | Bulvár

Akinek az első koncerten eldőlt a sorsa - VIDEÓK

Éliás Gyula egyszerűen csak a magyar Barry White-ként mutatta be a Lakihegy Rádió ANDONIK Sztártitkok című műsorában Ricky.

2020. Március 30. 17:06, hétfő | Bulvár

Az asztronauták vizelete is segíthet megépíteni a Holdon az alapbázist

Az asztronauták vizelete is segíthet megépíteni a Holdon az alapbázist: a benne lévő karbamid lágyítóként alkalmazható a szerkezetek betonjában - vélik európai kutatók.

2020. Március 30. 16:21, hétfő | Bulvár

A polgármesterek és a média újabb összecsapása - VIDEÓ

Egyik gála a másik után: a tavaszt Nagynyárádon – Mohácstól nem messze – köszöntötte az ANDONIK Médiaválogatott, amely a Polgármester All Star’s ellen lépett pályára.