Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Március 07. 08:58, szombat | Belföld
Forrás: infovárosok

Évekig lopta az áramot és a gázt, komplett rendszereket épített ki - VIDEÓ

Évekig lopta az áramot és a gázt, komplett rendszereket épített ki - VIDEÓ

A gárdonyi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki a gyanú szerint évek óta illegálisan vételezte az áramot és a gázt ingatlanának területén – közölte a rendőrség.

A nyomozás adatai alapján az 55 éves férfi – illegálisan rácsatlakozva az áramszolgáltató, valamint a gázszolgáltató vezetékeire – évek óta jogosulatlanul vételezett áramot és földgázt ercsi lakóingatlanán, valamint az annak szomszédságában található cég telephelyén.

A gyanúsított az elektromos áram, valamint a földgáz méretlen és szabálytalan vételezésével jelentős kárt okozott a szolgáltatóknak.

Bejelentésre a nyomozók csütörtökön megjelentek a férfi ercsi ingatlanának területén, ahol megtalálták a jogtalanul nyert energia tárolására és felhasználására szolgáló komplett rendszereket.

A férfit a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, az általa használt berendezéseket pedig további vizsgálatok elvégzése céljából lefoglalták.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy ercsi lakos ellen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.