Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Január 23. 16:42, kedd | Bulvár
Forrás: infovárosok

Bunyótól mentette meg keresztfiát az Oltári csajok főszereplője

Bunyótól mentette meg keresztfiát az Oltári csajok főszereplője

Ember Márknak még nincsen saját családja, de a keresztfiára úgy tekint, mint a gyermekére, nem csoda hát, hogy Mirkót a legjobb barátjának is tartja.

Annyira egy hullámhosszon vannak, hogy szinte olvasnak egymás gondolataiban, és gyakran bizony távolról is érzik egymást. Nemrégiben például ennek a furcsa hatodik érzéknek köszönhetően sikerült megóvnia Mirkót egy verekedéstől.

Az Oltári csajok Herczeg Kornélja megveti azokat az erkölcsöket, illetve látásmódot, amit a sorozatbeli családja képvisel. A karaktert megformáló Ember Márk viszont pont a szöges ellentétje ennek, hiszen az ő életében óriási jelentősége van a szeretteinek, a szerb származásának és a tradícióiknak. Amióta a Vígszínház oszlopos tagja, életvitelszerűen a fővárosban él, ám amikor csak teheti, hazautazik Pomázra a különböző ünnepekre.

„Nagy jelentőséggel bírnak számomra a szerb hagyományok, amiket ősidők óta tartunk. Amikor az elfoglaltságaim miatt nem tudok hazamenni a családi ünnepekre, akkor általában a keresztfiammal itt, Budapesten ünneplünk. Őrizzük a régi tradícióinkat. Például húsvétkor nem kölnivel fújjuk le a lányokat, hanem az ősi szokásaink szerint egy virágot belemártunk a vízbe, és úgy adjuk oda a hölgyeknek”– árulta el Márk.



A fiatal színész a keresztfiát tartja a legjobb barátjának. Annyira szoros és mély lelki kapcsolat van köztük, hogy gyakran távolról is érzik egymást. Ezt bizonyítja az is, ami legutóbb esett meg velük. „Most szilveszterkor történt, hogy játszottam a színházban, de korábban megbeszéltük, hogy az éjszaka folyamán találkozunk majd egy szórakozóhelyen. Az éjfélt még a Vígben töltöttem, de egyszer csak elfogott egy olyan érzés, hogy nekem most azonnal Mirkó mellett a helyem. Elsiettem és amikor betoppantam a buliba, ahol ő volt, éppen egy verekedés kezdett kialakulni körülötte. Már pattanásig feszült a hangulat és végül én csitítottam le a feleket. Úgy tűnik, hogy ez a köztünk levő hatodik érzék megint működött” – mondta Márk, aki azt is elmesélte, hogy Mirkótól sem áll távol a színészet, hiszen volt már rá példa, hogy a Magyarországi Szerb Színházban együtt játszottak.

Címkék: oltári csajok

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.