Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Május 20. 13:01, szerda | Kék hírek
Forrás: infovárosok - illusztráció: pixabay

Bicskás tinédzserek támadtak egy családra

Bicskás tinédzserek támadtak egy családra

A játszótérre tartottak kislányukkal, amikor útjukat állták, a 12 és 14 éves fiatalok elől az autójukba zárkóztak, míg meg nem érkeztek a rendőrök, akik elfogták előállították a zsebkéssel fenyegetőző fiatalokat.

Fényes nappal állták útját egy párjával és kislányával a tápiószelei játszótér felé autózó férfinek kedden délután. Egy út szélén sétáló háromfős társaság két tagja hirtelen a megengedettnél lassabban haladó kocsi elé ugrott és megállásra kényszerítette.
A 34 éves sofőr kiszállt az autóból, hogy kérdőre vonja a fiatalokat. A köztük kialakult szóváltást az idősebbik fiú a farzsebéből előrántott zsebkéssel rendezte volna le.

ezárt állapotban szorosan a férfi hasához szorította, közben megöléssel fenyegette. Az apa válaszul ököllel fejen ütötte és megpróbálta, de nem sikerült elvenni a bicskát.
A fiatal tovább fenyegetőzött és barátját is verekedésre buzdította. Hadonászott az időközben kinyitott bökővel, mire a férfi visszaült a kocsijába, családjával bezárkóztak és hívták a rendőrséget. A kölykök ordítozása és az autó püfölése akkor maradt abba, amikor az egyenruhások befékeztek a helyszínen. A 14 éves fiút és 12 éves társát elfogták és előállították.

A Nagykátai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán a gyermekkorú elkövetőt tanúként, míg a fiatalkorú férfit gyanúsítottként hallgatták ki, vele szemben felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatják le a további eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.