Városlista
2024. június 1, szombat - Tünde

Hírek

2012. Augusztus 24. 14:49, péntek | Külföld
Forrás: Sárközy Júlia az MTI tudósítója jelenti

Berlusconi depressziós, visszatér a politikába és a szeretője gyereket vár tőle

Berlusconi depressziós, visszatér a politikába és a szeretője gyereket vár tőle

Berlusconi a gyermekem apja - jelentette be Sabina Began színésznő az Il Fatto Quotidiano olasz napilap pénteki számában, amelynek a volt kormányfő depressziójáról és politika terveiről is beszámolt.

"Csodálatos, rendkívüli, superman" - jellemezte Silvio Berlusconit a bosnyák-német származású, 38 éves Sabina Began, aki a nyár elején még titkolta, most viszont nyilvánosságra hozta, hogy hamarosan világra jövő gyermeke apja a négyszeres volt olasz kormányfő. "Lefeküdtem vele" - mondta a Méhkirálynő művésznevű Began.
A magát színésznőnek valló, de Olaszországban elsősorban escort-hölgyként ismert Began Berlusconi válása után jelent meg a nyilvánosság előtt. Interjúkban hangoztatta, hogy Berlusconi szeretője volt, majd 2008-2009-ben ő toborozta a lányokat a miniszterelnök szardíniai villájában és római palotájában rendezett partikra.
Began az Il Fatto Quotidianónak elmondta, hogy a szeptemberben 76 éves Berlusconi ledobta felesleges kilóit és kiváló formában van, közérzete azonban nem optimális. "Nagyon depressziós" - fogalmazott Began, aki szerint Berlusconi vérét az őt körülvevő és kizsákmányoló "nőcskék" szívják.
"Egy bizonyos korban nem esik jól, ha az egész világot telekürtölik viselt dolgaiddal" - mondta Began hangsúlyozva, hogy Berlusconi kész a politikai visszatérésre.
"Szuperdepressziósnak" nevezte Berlusconit szintén az Il Fatto Quotidiano oldalain Vittorio Feltri, az Il Giornale napilap volt főszerkesztője is. Feltri azt mondta, Berlusconit 25-30 másodperces dührohamok szállják meg. Ennek ellenére esze ágában sincs utódot találni, ismét ő akar lenni a jobbközép miniszterelnökjelöltje. Már megvan az új párt neve is: Grande Italia (Nagy Olaszország) lesz - jelentette ki Feltri.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 31. 09:55, péntek | Külföld

Hazaszállították a kórházból a szlovák miniszterelnököt

2024. Május 30. 06:00, csütörtök | Külföld

Tűzoltó sérült meg egy felrobbant kézigránáttól Horvátországban

A tűzoltó épp egy kigyulladt ház oltásában vett részt kedden a közép-horvátországi Károlyvárosban (Karlovac), amikor egy felrobbanó kézigránáttól súlyos sérüléseket szenvedett.

2024. Május 27. 06:00, hétfő | Külföld

Számos halálos áldozata és több tucat sérültje van az Egyesült Államok középső államait sújtó újabb viharoknak

Legkevesebb tízen meghaltak, köztük gyerekek az Egyesült Államok középső államaiban kialakult tornádókban vasárnapra virradóra.

2024. Május 26. 09:03, vasárnap | Külföld

Az Egyesült Államok visszafogottságra kérte Kínát a Tajvan közelében indított hadgyakorlat kapcsán

Az Egyesült Államok a Tajvan közelében indított hadgyakorlatának korlátozására sürgette a kínai haderőt szombaton, amely a katonai műveleteket az új tajvani elnök beiktatását követően indította.