Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Március 29. 11:55, csütörtök | Kék hírek
Forrás: police.hu

Baleset okozása után megpróbálta elrejteni a drogot

Baleset okozása után megpróbálta elrejteni a drogot

Elfogták a rendőrök egy közlekedési balesetet okozó férfit és utasát, mivel a velük szemben alkalmazott drogteszt pozitív eredményt mutatott.

A rendőrségre bejelentés érkezett március 27-én 10 óra körül arról, hogy a 85-ös számú főút 1. kilométerszelvényénél két személyautó ütközött össze. A helyszínre kiérkező rendőröknek a baleset részese elmondta, hogy az ütközést okozó jármű utasa egy rövid időre elhagyta a helyszínt, a közeli fás-bokros területre ment kezében egy dobozzal, majd rövid idő múlva üres kézzel tért vissza. Az elmondottakra tekintettel a rendőrök az okozó jármű vezetőjének és utasának járművét, valamint ruházatát is átvizsgálták, amelynek során a sofőrnél kábítószer-fogyasztáshoz használt eszközöket találtak, amiket lefoglaltak. A járőrök ezután a megadott területet is átvizsgálták és az erdő mellett, a szántóföld szélén elásva megtalálták az utas által elrejtett dobozt, a benne lévő szintén kábítószer-fogyasztáshoz szükséges eszközökkel.

A rendőrök a két mosonmagyaróvári illetőségű férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és velük szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív eredményt mutatott. Ezután mindkettőjüket kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.